• Microsens'in Tek Türkiye Distribütörü

Perakende

Yazılımımız, POS sistemlerinizi doğrudan BI çözümümüze bağlayarak, suistimal/kayıp faaliyetlerinden ve alarmlardan aynı anda haberdar olmanızı ve süreç verilerini kullanarak çeşitli istatistiksel raporlar oluşturmanızı sağlar.

Sistemde kamera sayısı sınırı yoktur. Böylece aynı ekrandan bir şubeden diğerine veya bir kattan diğerine tüm şüphelileri inceleyebilir ve izleyebilirsiniz. Birden fazla kullanıcı arayüzü kullanmadan, tam resme tek ekranda sahip olabilirsiniz.

Kritik Altyapı

Küresel müşterilerimizin tesislerinde farklı ağ seçenekleriyle çalışabilen, kesintisiz bir teknolojiye ve esnekliğe sahip endüstri lideri entegrasyon platformu sağlıyoruz. Entegrasyon yeteneklerimiz size tüm tesis bilgilerini bir bakışta sunuyor.

 

Çevre sistemleri, Intercom ve Kartlı Geçiş sistemleri, CCTV sistemleri, UVIS ve ANPR sistemleri, Radarlar, RF ve Barkod sistemleri ile kamu sistemleri aynı platform üzerinde entegre edilerek tüm tesis bilgilerinin kontrolüne ulaşılabilir. Sistemimiz, tesisinizi akıllı ve güvenli hale getirir.

Bankalar ve Finansal Kuruluşlar

Bankacılık sektörü için güvenlik her geçen gün karmaşıklaşıyor. Bankaların günümüzde uyum sağlaması gereken birçok yönetmeliği olduğu gibi, gelen güncellemelere de hızlı bir şekilde sistemlerine entegre etmeleri gerekiyor. Yönetmelikler, çeşitli ve dağınık sistemler, çoklu lokasyonlar, şubeler, ATM’ler, Operasyonel merkezler ve hızla değişen personel atamaları için, tek bir alandan merkezi bir yönetim sistemi kritik bir önem arz ediyor.

Eğitim Alanları

Bazı okullar ve kampüsler en son eğitim teknolojilerine sahip olsa da, giderek daha tehlikeli hale gelen bu dünyada, misafirlere oturum açmak, ziyaretçileri izlemek ve istenmeyen ya da tehlikeli kişileri dışarıda tutmak için hala modası geçmiş yöntemler kullanabiliyor. Bu sorunun farkına varanlar, ziyaretçi yönetim sistemleri, kapı bariyerleri ve güvenlik kameraları için caydırıcı güvenlik çözümlerimize yöneliyor.

Güvenli Şehir

Güvenlik, halka açık parklarda, topluluklarda ve mahallelerde ve diğer belediye bölgelerinde dikkate alınması gereken önemli bir bileşendir. Bir izleme sistemi kullanmadan kalabalıkları uygun şekilde kontrol etmek ve diğer halka açık alanları gözlemek, kolluk kuvvetleri için zor olabilir. IP video gözetim uzmanlarımız, katı kamu güvenliği politikalarına sahip projeler üzerinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip, ve bu ihtiyacı karşılayan güvenlik kamerası sistemleri tasarlama konusunda uzmandır.

Sahada elektronik biletleme ve veri toplama süreçlerini esnek mobil çözümlerle basitleştirin. Sistemimiz, görevlilerin dizüstü bilgisayar, tablet ve mobil cihazları kullanarak, kamu güvenliği ve mahkeme uygulamalarına iletmek üzere veri toplamasına olanak tanır.


Kritik bilgileri toplama, saklama ve alma sürecini kolaylaştırın. Merkezi bir havuzdan, sorgulamalar, raporlama, veri paylaşımı, incelemeler ve idari süreçler yoluyla verileri yönetin.

Havaalanları

Havaalanlarındaki modern video gözetimi, sıkı kalite ve güvenlik taleplerini karşılayan esnek çözümler gerektirir:

Farklı yerlere dağılmış kameralar, video sinyallerinin kaydedilmesi ve iletilmesi, canlı duyurular, dijital ağların kullanımı, akıllı resim işleme, ses kanallarının entegrasyonu ve üst düzey (çoğunlukla zaten var olan) bina yönetim sistemi aracılığıyla bir video sistemi yönetimi, büyük bir avantajdır.

Cezaevleri

Mahkûm şiddeti, uyuşturucu kullanımı ve memurun görevi kötüye kullanma olaylarını içeren olaylar, hapishaneler içerisinde meydana gelebilecek talihsiz eylemlere sadece birkaç örnek. Video gözetim teknolojisindeki gelişmeler, mahkumlar ve çalışanlar için daha kapsamlı izleme ve yüksek düzeyde güvenlik sağlamak amacıyla bu tesislerin sistemlerini yükseltmesine olanak tanıyor.

Limanlar

Limanlar, küresel ekonomiler ve ulaşım için en kritik giriş noktalarından biridir ve tüm endüstriler arasında en ağır güvenlik zorluklarından bazılarıyla karşı karşıyadır. Tüm farklı fiziksel güvenlik sistemlerini tek bir ana platformda entegre eden, liman güvenlik personeline tüm liman alanlarında 360° görünürlük, kontrol ve istihbarat toplama sağlayan birleşik sistemimiz, bu zorlukları aşmak için geliştirilmiştir.

SBR Savunma müşterilerin Telekom ve IT sistemlerinin tümüyle kurulumu ve yönetimini sağlayan bir sistem entegrasyon firmasıdır.

Sosyal Medyada Biz!

Tüm Hakları Saklıdır | © 2024 SBR SAVUNMA